HTML

Top 5 Spielberg film

2012.07.27. 21:20 sznobkispolgar

 

  1. Schindler listája: egyértelműen a legjobb filmje, bár közel sem hibátlan, de bármikor újranézhető, nagyon jók a színészek, a zene, a fényképezés, minden a helyén van, a 3 órás időtartalom is hamar elrepül, bármikor újranézhető.
  2. Indiana Jones trilógia: nehéz lett volna egyet kiemelni a negyediket, felejtsük el úgy ahogy van, mind a három nagybetűs film élmény. Talán a második gyengébb csak mert ott van az a idegesítő gyerek benne, de pl. az ominózus vacsora jelentre egy szavunk sem lehet.
  3. A nap birodalma: főszerepben a nagyon fiatal Christian Bale-el, és John Malkovich-al, egy kemény második világháborús dráma,  persze az alap Spielberg-i szentimentalizmussal meghintve, felejthetetlen jelenetek és egyedi hangulattal. Méltatlanul kevesen ismerik sajnos.
  4. A Cápa: az első blockbuster ami, a mai napig izgalmas tud lenni, több folytatást is megért de azok nagyon felejthetőek.
  5. Jurassic Park: az ötödik helynél győzött a fiatalkori emlékeim, amikor családostul megnéztük ezt a filmet a Corvin Moziban, és szó szerinte csak tátottam a pofámat.  Talán ilyen idősen jobban tetszene tőle pl a Különvélemény, na de hát az a flash amit ott akkor 93-ban átéltem az felejthetetlen, a trükkök megkoptak azóta de még így is szórakoztató film.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sznobkispolgar.blog.hu/api/trackback/id/tr504682628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása